Biesbos 2, 2675 RE Honselersdijk
0174-251326
info@energieadviesaanhuis.nl

Zonnepanelen

Uw Persoonlijke Energie Adviseur

Zonnepanelen op uw eigen dak of carport?

Solar parking energieadviesaanhuis

Hoe kiest u de beste zonnepanelen?

Energie advies aan huis is een onafhankelijk adviseur en werkt met verschillende leveranciers op het gebied van zonne-energie. Zij leveren zonnepanelen op maat; van advies tot aan totaal concept gebruiksklaar geplaatst. Uiteraard zijn alle producten van A-kwaliteit tegen een scherpe prijs en van deskundig advies voorzien. Zonnepanelen zijn er in vele soorten en maten. In Nederland zijn meer dan 400 merken leverbaar. Uiteraard zijn er volgens de aanbieders alleen maar goede zonnepanelen, maar hoe maakt u een goede keuze uit dit enorme aanbod? Energieadvies aan huis helpt u graag.

Ik doe er alles aan om uw overstap naar zonnestroom eenvoudig te maken.

Ik bied een totaalpakket zonder verrassingen en poespas, een degelijk advies op lokatie en een duidelijke offerte in normale mensentaal.

De leveranciers Energieadvies aan huis van  regelen het gehele traject van advies tot ontwerp en van installatie tot service tijdens de levensduur van uw systeem.

Als één van de meest toonaangevende partijen hebben zij wekelijks contact met vele geïnteresseerden particulieren en bedrijven in zonne-energie.

Ik kom graag persoonlijk bij u langs om u te informeren over zonnepanelen en andere mogelijkheden met betrekking tot gasloos wonen

Naast gecertificeerde zonne-energie producten, adviseren, plannen en ontwikkel ik duurzame energie concepten voor particulieren en bedrijven.

Beste garantie op kwaliteit en rendement

Van de opbrengst van uw zonnepanelen wilt u zo lang mogelijk profiteren. Daarom krijgt u standaard 15 jaar garantie op het Economy en Luxe pakket. Bij het exclusief pakket kan de garantie zelfs oplopen tot 35 jaar!

Welke pakket u ook kiest, u krijgt altijd producten van een perfecte kwaliteit!

De zonnepanelen in ons Economy en Luxe pakket garanderen u echter na 25 jaar nog 85% van het oorspronkelijke vermogen!

Bij ons Exclusief pakket loopt deze garantie zelf op tot 35 jaar! Hiermee krijgt u dus een rendementsgarantie van 25 tot 35 jaar.

Zo profiteert u niet alleen direct, maar ook in de toekomst van uw duurzame investering!

Zonnepanelen slijten elk jaar een beetje dat is normaal. Hierdoor neemt uw rendement gemiddeld 0,5% per jaar af.

De keuze van de omvormer wordt gemaakt op basis van de ligging van de zonnepanelen en uw dakrichting wij streven naar een maximale productie van uw zonnepanelen.

Hierbij maken wij gebruik van de modernste software hierbij worden sateliet data gebruikt om de ideale positie van uw panelen te bepalen en de invloed van de omgeving te bepalen.

Investeren in zonne-energie is een slimme keuze met tal van voordelen.

Hoog rendement

Het levert u dubbel rendement op, want u bespaart niet alleen op uw energiekosten, uw geinvesteerde geld levert ook nog eens meer op dan wanneer u het op de bank laat staan. .De huidige rente van de bank is ongeveer 1,5%, terwijl met zonnepanelen gemakkelijk een rendement van minimaal 8% wordt gehaald.

Meerwaarde woning

De aanschaf van een zonne-systeem loont altijd de moeite. Ook als u besluit te verhuizen nog voor de terugverdientijd van uw zonnepanelen is bereikt. U verkoopt dan immers een huis zònder energierekening. Een zeer aantrekkelijk verkoopargument dat de waarde van uw huis doet stijgen en uw huis aantrekkelijk maakt voor potentiële kopers. Op die manier verdient u uw investering direct terug.

Mijn ambitie met energieadvies aan huis is om duurzame (zonne)energie beschikbaar te maken voor iedereen, tegen een betaalbare prijs. Het levert u meer rendement op dan wanneer u geld op uw bankrekening laat staan.

We gaan een mooie toekomst tegemoet, de zon schijnt voor iedereen!

Maak nu een afspraak  met energieadvies aan huis voor een onafhankelijk, persoonlijk en betrouwbaar advies, gebaseerd op uw situatie en persoonlijke wensen!