Biesbos 2, 2675 RE Honselersdijk
0174-251326
info@energieadviesaanhuis.nl

Zakelijk

Uw Persoonlijke Energie Adviseur

Uw persoonlijke energieadviseur helpt u te besparen op uw energieverbruik.

‘s Zomers en ’s winters het perfecte leefklimaat voor uw woning of werkruimte!

Behaal jouw duurzaamheidsdoelen

Steeds strengere wet- en regelgeving verplicht organisaties continu verder te verduurzamen. Dit biedt veel kansen, door de waarde te verhogen van vastgoed met certificeringen of energiebesparing wat leidt tot lagere operationele kosten.
De uitdaging is dat er geen duidelijk inzicht is in de benodigde acties die leiden tot verduurzaming. Het huidige energiesysteem bevat steeds meer databronnen zoals slimme meters, laadpalen, batterijen, zonnepanelen en dynamische energiemarkten. Dat maakt het ingewikkeld om hier overzichtelijk over te rapporteren en belangrijke groene vastgoedcertificaten zoals BREEAM, GRESB, LEED en ENERGY STAR te verkrijgen.
Wij geloven dat ons slimme software platform voor de zakelijke markt de perfecte oplossing biedt om jouw duurzaamheidsdoelen te behalen. Met Energie monitoring vergroten wij de waarde van jouw vastgoed met ons duurzaamheidsplatform voor energiemanagement, ESG-rapportage en analyse. Daarin stellen wij de gebruiker centraal en vinden wij gebruiksvriendelijkheid en de flexibiliteit om jouw wensen in te bouwen ontzettend belangrijk.

LAADSTATIONS en MOBILITEITSOPLOSSINGEN

Met uw eigen laadstation kunt u voordelig uw elektrische of hybride auto laden. Ook voorziet u uw bezoekers van de mogelijkheid om te laden. Dit draagt bij aan de verduurzaming van uw bedrijf en verbetering van uw imago.

DUURZAME VERLICHTING

Ledverlichting zorgt voor een betere werkomgeving en voor een besparing op de energierekening. Voor een kantoorpand kan dit al snel 30% tot 40% besparing op de energiekosten opleveren.

ZONNEPANELEN

Zonnepanelen kunnen een flinke besparing op de energierekening betekenen. Tevens draagt dit bij aan uw duurzaamheidsdoelstellingen.

ISOLATIE

Isolatie kan al snel tot een besparing leiden. Soms tot wel 25% op uw energierekening. Dit betekent dat uw investering snel terug te verdienen is, maar ook het comfort van uw kantoorruimte wordt verhoogd

STAPPENPLAN

Inventarisatie, Advies, Aanvraag, Installatie, Nazorg

Welke Segmenten o.a.

• Glastuinbouw
• Akkerbouw
• Horeca
• Detailhandel
• Kunst & Cultuur
• Industrie klein
• Industrie groot
• Dienstverlening

• Onderwijs
• Sportverenigingen
• Transport & Logistiek
• Vastgoed
• VVE
• Zorg
• ZZP’er

Meterkastaudit

Veel ondernemers die in bestaande bedrijfspanden van start gaan of ondernemers die hun processen hebben veranderd, vergeten naar de meterkast te kijken of weten niet goed waar ze dan op moeten letten. Ook de energiejaarnota krijgt lang niet altijd de aandacht die het verdient: 90% van de ondernemers begrijpt de nota niet en heeft geen tijd of zin om zich hierin te verdiepen.
Herkenbaar? Maak dan gebruik van onze meterkastaudit. Wij zorgen ervoor dat uw energiebehoefte overeenkomt met uw energieaansluitingen. Dat doen wij door onder andere een inspectie uit te voeren op alle aansluitwaarden in uw meterkast en deze in balans te brengen met de bedrijfsactiviteit. U betaalt altijd het laagste tarief en bespaart jaarlijks op deze terugkerende kosten.

Besparen Energiekosten

De energiemarkt lijkt ingewikkeld in elkaar te steken maar met onze kennis van alle facetten in deze markt zijn wij in staat om u op een praktische en duidelijke manier inzicht te geven in onbegrensde mogelijkheden qua energie. Wij staan voor iedereen klaar, van kleinzakelijk bedrijf tot een grootzakelijk bedrijf, zoals een glastuinbouwbedrijf. Van een sportvereniging tot een transportbedrijf. Van een slagerij tot een timmerfabriek. Van een autodealer tot een kroeg. Van ZZP’er tot een school…etc.
Feitelijk zijn gas en elektriciteit een primaire levensbehoefte voor een mens én onderneming, en vinden wij het daarom van enorm groot belang om hier kritisch naar te (blijven) kijken en je goed te laten adviseren. Zeker in de huidige tijd van verduurzaming van onze samenleving.
Wij kopen uw gas en elektriciteit in tegen zeer scherpe tarieven, voeren de controle uit over uw leveringscontracten en facturen en nemen alle communicatie richting relevante partijen voor onze rekening. Zo ontstaat een stuk energiemanagement zodat u zeker weet dat uw energiezaken onder controle zijn.
In onze dienstverlening controleren wij alle vormen van energiecontracten. Zo heeft u te maken met een aantal partijen in de energieketen waar u (soms onbewust of onbedoeld) diensten van afneemt. Hieronder de partijen die op het toneel verschijnen in de energiemarkt.

Energieleveranciers

Tegenwoordig zijn er zoveel smaken waar u uit kunt kiezen qua leveranciers. Energieadvies aan huis maakt graag voor u de selectie op basis van prijs, voorwaarden en service!

• Heeft u het juiste energiecontract qua leveringsprijzen gas en elektra?
• Betaalt u niet teveel aan vastrecht?
• Klopt het wel dat u nu betaalt voor een 3 x 80 Ampère aansluiting?
• Wat houden die transportkosten nu precies in?
• Gaat de afrekening van mijn zonnepanelen nu goed?

Netbeheerder

Nederland is verdeeld in een aantal regio’s met ieder hun aparte netbeheerder. Zij bepalen zelf hun tarieven voor het regionale net. Deze tarieven worden ieder jaar per 1 januari (opnieuw) vastgesteld. Erg belangrijk om deze tarieven, die maandelijks of jaarlijks terugkomen op uw nota’s, grondig te controleren en analyseren.

• Wat is het verschil tussen een 3×35 Ampère aansluiting versus een 3 x 80, qua kosten?
• Klopt het in het kleinverbruiksegment dat de leverancier deze kosten van netbeheerder in rekening brengt?
• Voor grootverbruik heeft u een (vaak in het verleden) een transportovereenkomst gesloten, sluit dit nog wel aan met de facturen die u maandelijks ontvangt?
• Voor mijn bedrijfsvoering heb ik veel minder vermogen (elektra) of uurcapaciteit (gas) nodig, dan dat ik nu betaal, wat doen we hieraan?

Advies Verbeteren warmtecomfort Bedrijfspand

INDUSTRIELE INFRAROOD VERWARMING

Verwarm uw pand eenvoudig
zonder gas tegen lagere kosten

WARMTESCAN

Laat een warmtescan uitvoeren als u geen warmtecomfort heeft in de winter

Naar Warmtescan

Neem Nu contact op met ons

Energieadvies aan huis biedt ook uw bedrijf grote voordelen 

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Aanhef
Naam contact persoon
Ik heb interesse in:
Toestemming