Biesbos 2, 2675 RE Honselersdijk
06-10122512
info@energieadviesaanhuis.nl

Windwokkel

Uw Persoonlijke Energie Adviseur

[vc_row gap=”35″][vc_column width=”2/3″][vc_single_image image=”2919″ img_size=”full”][vc_column_text]

Windwokkel ( alleen voor zakelijke klanten)

De WindWokkel is een mooie verschijning en is door de verschillende afmetingen en kleuraanpassing goed inpasbaar in elke omgeving.

Op veel plaatsen zijn aanvragen voor vergunningen lopende en de reacties van de lokale overheden zijn positief en veelal welwillend.

Mocht u overwegen om een aanvraag voor plaatsingsvergunning in te dienen dan kunnen we u hiervoor bruikbare informatie verstrekken.

Helaas zijn wij genoodzaakt u mede te delen dat wij tot nader order geen nieuwe aanvragen voor Windwokkels in behandeling kunnen nemen.

Door de enorme belangstelling en populariteit van onze complete productlijn hebben we geen capaciteit meer om aan de vraag te voldoen.

Dit geldt helaas ook voor aanvragen voor dealerschap m.b.t. de Windwokkel.

 

We verwachten dat deze situatie tot minstens eind maart 2023 zal duren.

 

 

De opbrengst van WindWokkel is afhankelijk van het gekozen formaat, capaciteit, positie en locatie, immers wind is vereist.

Resultaten die we tot nu toe hebben gemeten variëren van 1.200Kwh tot 3.500Kwh op jaarbasis.

E.e.a. afhankelijk van de gekozen afmeting en capaciteit.

 

 

 

Wilt u meer voorinformatie ontvangen, mail of bel mij:

 

 

        

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”1930″ img_size=”full”][vc_cta h2=”Wilt u een meer informatie?” txt_align=”center” shape=”square” style=”custom” add_button=”bottom” btn_title=”Contact” btn_style=”custom” btn_custom_background=”#78b629″ btn_custom_text=”#ffffff” btn_size=”sm” btn_align=”center” btn_button_block=”true” btn_custom_onclick=”true” custom_background=”#814997″ custom_text=”#ffffff” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fwww.energieadviesaanhuis.nl%2Fzakelijk-advies%2F|title:Zakelijk%20advies”]Wilt u ook rendement uit wind halen?.

Maak dan een afspraak met mij.[/vc_cta][vc_column_text css=”.vc_custom_1621932938304{padding-top: 20px !important;padding-right: 20px !important;padding-bottom: 10px !important;padding-left: 15px !important;background-color: #dbdbdb !important;}”]

Aanvraagformulier zakelijk
Aanvraag advies gesprek *
Ik heb interesse in *
Bezig met versturen

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]