Uw persoonlijke energieadviseur helpt u te besparen op uw energieverbruik.
‘s Zomers en ’s winters het perfecte leefklimaat voor uw woning of werkruimte!

Waarom Thermodynamische warmtepomp?
De overheid wil het gasverbruik in 2050 naar nul, voor nieuwbouw zelfs in 2020.
Een 2-in-1 warmtepomp KW is in staat om direct warmwater te produceren en energie voor het verwarmings circuit.
De buffertank kan rechtstreeks op het verwarmingssysteem worden aangesloten en de verschillende uitgangen maken integratie met andere energiebronnen mogelijk zoals de CV ketel of zonneboilerpanelen zonder dat er extra wisselaars nodig zijn.
PV-panelen, oftewel zonnepanelen die elektriciteit opwekken, leveren (een deel van) de stroom die u in uw woning verbruikt plus de stroom die de warmtepomp gaat verbruiken. Wij voegen een collector-module achter 2 PV-panelen waarmee we warmte onttrekken. De panelen die energie van de zon, lucht en de omgeving opvangen, 24 uur per dag, 365 dagen per jaar.


Buffervat voor thermische opslag
Het buffervat van 200 tot 260 liter zorgt ervoor dat de warmte uit de Thermodynamische warmtepomp met panelen bewaard kan blijven zodat de warmte die overdag geoogst wordt ’s avonds en de volgende ochtend word benut voor verwarming van de woning.
Makkelijk in gebruik: Aansturing – automatisch
Warmwaterproductie wordt gemaakt door de warmtepomp met electrische back-up.
ECO: Warmwaterproductie wordt gemaakt door de warmtepomp
Boost: Zorgt voor extra vermogen voor het versnellen van de opwarmtijd.
De Controller: bevat een verbindingspoort met de omvormers module, waarmee de warmtepomp kan worden gestart wanneer er een energieoverschot is van de pv panelen.
De 260 WH-4KW kan als bivalent aangesloten worden, en kan +70% van de verwarmingsvraag voor zijn rekening nemen en 100% van het warme water. Ter vergelijk, een woning verbruikte 2.400m3 gas. Nu met een 260WH-4KW is verbruik 2200Kwh per jaar extra, en gebruik nog maar 1400m3 gas.
Of te wel een besparing van c.a. €660,00 per jaar
Welke exacte samenstelling van componenten nodig is hangt sterk samen met het bouwjaar van uw woning. Dat heeft alles te maken met isolatiewaarde die in de loop van de jaren steeds verder verbeterd is. Het bouwjaar van uw woning is een goede indicatie voor de isolatiewaarde. Heeft u een oudere woning die u wilt na-isoleren? Neem in dat geval even contact op met mij voor isolatieadvies.
Maak nu een afspraak voor een onafhankelijk, persoonlijk en betrouwbaar advies, gebaseerd op uw situatie!

Nieuwsgierig wat het U gaat opleveren?
Neem vrijblijvend contact op met Ronald en doe uw voordeel!