Biesbos 2, 2675 RE Honselersdijk
0174-251326
info@energieadviesaanhuis.nl

Succesverhalen van Energieadviesaanhuis

Uw Persoonlijke Energie Adviseur

De Familie Bitter

De familie Bitter had na de installatie van een warmtepomp geen warmtecomfort tijdens de enkele dagen van koude de afgelopen winter. Na een uitgebreide warmtescan extra met warmteverliesberekening ontdekte ik dat de isolatie van de woning wel op orde was maar dat de warmtepomp te klein gedimensioneerd was voor de totale woning. Ik gaf ook de aanbeveling om de deur van de woonkamer naar de gang gesloten te houden om de warmte binnen te houden Ook de afgifte door de convector radiatoren kon nog wel verbeterd worden. Na het aanbrengen van radiator was de woonkamer warmer en comfortabeler dan ooit tevoren. Bovendien daalde hun energierekening aanzienlijk, wat niet alleen hun portemonnee ten goede kwam.

NEEM CONTACT OP MET RONALD

De Familie van Kleef

De heer en mevrouw van Kleef woonden in een oudere woning die niet goed was geïsoleerd. Hun energierekening was hoog en ze hadden last van koude plekken in huis. Na een warmtescan en een energieaudit, adviseerde ik ISO Booster isolatie aan voor de buitengevels deze werd als voorzetwand door de aannemer aan de binnenzijde aangebracht. Als resultaat zagen de bewoners niet alleen hun energiekosten dalen, maar ervoeren ze ook een aanzienlijk comfortverschil in hun huis. Ze vertelden ons dat ze zich nooit eerder zo behaaglijk hadden gevoeld. Zelf in de slaapkamer hoefde er geen verwarming meer aan.

NEEM CONTACT OP MET RONALD

De Bouwbroers

Met dank aan het deskundige maatwerkadvies van Energieadviesaanhuis.nl hebben wij onlangs een grote stap gezet naar een duurzamere woning. Het was een geweldige ervaring om samen te werken met Ronald Oosterwijk van Energie Advies Aan Huis. Door de genomen isolatiemaatregelen en de inzet van infrarood verwarming os de woning energiezuiniger geworden en volledig van het gas af.

NEEM CONTACT OP MET RONALD
isobooster

Conclusie

Deze succesverhalen illustreren hoe Energieadvies aan Huis kan bijdragen aan het realiseren van energiebesparingen en het verbeteren van het comfort in woningen en bedrijfspanden. We zijn toegewijd aan het helpen van onze klanten om hun energiedoelen te bereiken, en we geloven dat iedereen een positieve impact kan hebben op het milieu, zelfs door kleine veranderingen door te voeren.
Als je geïnspireerd bent door deze verhalen en wilt ontdekken hoe we jou kunnen helpen bij het verminderen van je energiekosten en het verduurzamen van je leefomgeving, neem dan gerust contact met mij op. Samen kunnen we een succesverhaal schrijven voor jouw huis of bedrijf. Laten we samenwerken aan een groenere en energiezuinigere toekomst!