Biesbos 2, 2675 RE Honselersdijk
06-10122512
info@energieadviesaanhuis.nl

Maatwerkadvies

Uw Persoonlijke Energie Adviseur

[vc_row gap=”35″][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Uw persoonlijke en onafhankelijke energieadviseur helpt u 10-35% besparen op uw energiekosten.

De grootste besparing die u kunt maken is, in de energie die u niet nodig heeft!

Indien u gebruik wilt maken van een maatwerkadvies van energieadvies aan huis krijgt u een beter inzicht:

 • Energie verbruik van uw pand d.m.v. een warmteverlies berekening
 • Mogelijkheden tot een verbeteren van de isolatie
 • Mogelijkheden om het warmte comfort te verbeteren
 • Gasloze mogelijkheden  voor verwarming en/of warmtapwater

Maatwerkadvies verduurzaming.

Herkent u zich ook hierin?

 

 • Past uw verbruik wel bij de grootte van uw woning?

 • Wilt u een woning aankopen maar wil  wel vooraf weten waar u aan toe bent m.b.t. te verwachten energieverbruik?

 • Wilt u uw woning  energiezuiniger maken?

 • Wat is het effect op het verbruik per isolatie maatregel?

 • Is het financieel interessant om  gasloos te verwarmen?

 • Hoe kan ik mijn huis wel gasloos verwarmen?

 • Wat is het effect op de lange termijn  qua totale kosten?

 • Is het financieel interessant om van het gas af te gaan ?

 • U wilt uw energiegebruik verduurzamen maar ziet u door de bomen het bos niet meer?

De duurzaamheidsvraag richt zich in eerste instantie op energiebesparing. Energie wat niet nodig is, hoeft ook niet opgewekt te worden. Maar ook wordt gekeken naar duurzame opweksystemen en het zo efficiënt mogelijk gebruiken van fossiele brandstoffen.

Daarnaast spelen de persoonlijke comfort- behoeften en wensen een belangrijke rol.

Om uw woning optimaal te verduurzamen en energiezuiniger te maken zijn tal van isolatiemogelijkheden voor uw woning beschikbaar zoals vloer-, muur-,dak- en glasisolatie. Veel oudere woningen zijn niet goed geïsoleerd.
Belangrijk is voor de juiste materialen en methoden te kiezen, die ik u kan adviseren, zodat het optimale resultaat uit uw investering wordt behaald.

Verder valt er veel te besparen op energiezuinige en duurzame installaties. Denk bijvoorbeeld aan zonnepanelen of moderne zuinige HR-ketels,maar ook een installatie als de warmtepomp of een zonneboiler.

Dit kan op termijn veel kosten besparen en uw woning of bedrijfspand zuiniger en energie-efficiënter maken.

De meeste gebouwen zijn goed te verduurzamen, gasloos of energieneutraal te maken. Ik  kijk niet alleen naar uw woning , maar ook naar de mensen die daarin wonen en/of werken, de gezinssamenstelling, uw wensen en financiële mogelijkheden.

Via dit maatwerkadvies bent u zeker van een gedegen plan, waar u de vruchten van plukt. Zo wordt verduurzamen en energie besparen een stuk makkelijker.

In een Maatwerkadvies wordt de technische haalbaarheid van de mogelijkheden uitgezocht en in kaart gebracht. We maken een schatting van de investering en terugverdientijd.

100% onafhankelijk energieadvies van uw persoonlijke energieadviseur.

 

Wat is een maatwerkadvies?

Het maatwerkadvies omvat maatregelen die u kunt uitvoeren om uw woning te verbeteren, terwijl het energielabel aangeeft hoe energiezuinig uw woning is ten opzichte van vergelijkbare woningen.

De geadviseerde energiebesparingsmaatregelen in het maatwerkadvies zijn uitgebreider en nauwkeuriger dan bij het energielabel.

Er zijn tal van mogelijkheden om uw woning te verduurzamen echter er zijn altijd situaties wanner de ruimte of een voldoende groot budget beperkt zijn.

Ik bekijk de situatie en kan daar meerdere oplossingen voor aandragen welke ik verwerk in het maatwerkadvies.

Wilt u weten of u uw woning of kunt verduurzamen?

Bij Energieadvies aan huis kunt u rekenen op een persoonlijk, onafhankelijk advies van uw persoonlijke energieadviseur.

Ik heb oplossingen voor u waarin u zelf kunt voorzien en veel geld kunt besparen.

Inventarisatie van uw woning of bedrijfspand op geschiktheid voor duurzame toepassingen zoals:

 

Wat is een warmteverlies berekening?

Een warmteverliesberekening is een berekening die het totale vermogen (watt [W]) van een verwarmingssysteem (bijvoorbeeld een warmtepomp) berekent dat een gebouw nodig heeft om comfortabel te zijn

Maatwerkadvies 

Hiermee wordt er een inventarisatie gemaakt middels een warmte verliesberekening en een inventarisatie van het stroomverbruik.  Er worden  oplossingen en aanbevelingen onder de loep genomen. Het algemene karakter van de aangedragen oplossingen/aanbevelingen verandert in een concreet, op uw situatie toegespitst, maatwerkadvies. We doen onderzoek naar de beste oplossing. De beste oplossing kan per woning/pand, ook al hebben we te maken met hetzelfde probleem, erg verschillen.

Ik schets dan ook meerdere scenario’s die technische mogelijk zijn waar bij de kosten op de korte termijn maar ook op lange termijn inzichtelijk worden.

Ik hou in mijn advies o.a. rekening met: kosten, toe te passen materialen en eventuele terugverdientijden. Ik probeer daarbij oplossingen aan te dragen die esthetisch verantwoord zijn en zo weinig mogelijk belastend zijn voor het milieu.

Aan de voorgedragen oplossingen in het maatwerkadvies koppel ik indicatieve richtprijzen. Op die manier weet u wat ongeveer de kosten zijn als u besluit maatregelen uit te laten voeren. De richtprijzen zijn gebaseerd op ervaringsgetallen en prijzen uit ‘de markt’.

 

 

Maatwerkadvies EXTRA  incl warmtescan  inventarisatie (in de wintermaanden)

Dit pakket is een aanvulling op het maatwerkadvies  inclusief een warmtescan met infrarood camera om een beter inzicht te krijgen waar er warmte verloren gaat uit uw pand, hiermee worden de oplossingen en aanbevelingen worden  onder de loep genomen. Het algemene karakter van de aangedragen oplossingen/aanbevelingen verandert in een concreet, op uw situatie toegespitst, maatwerkadvies. We doen onderzoek naar de beste oplossing. De beste oplossing kan per woning/pand, ook al hebben we te maken met hetzelfde probleem, erg verschillen. Ik hou in mijn advies o.a. rekening met: kosten, toe te passen materialen en eventuele terugverdientijden. Ik probeer daarbij oplossingen aan te dragen die esthetisch verantwoord zijn en zo weinig mogelijk belastend zijn voor het milieu. Aan de voorgedragen oplossingen in het maatwerkadvies koppel ik indicatieve richtprijzen. Op die manier weet u wat ongeveer de kosten zijn als u besluit maatregelen uit te laten voeren. De richtprijzen zijn gebaseerd op ervaringsgetallen en prijzen uit ‘de markt’. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

 

Maatwerkadvies verduurzaming monumentaal pand VVE of met uw buren: op aanvraag

 

 

 

“Vergelijk appels met appels als het om uw energie gaat!”                energieconsultant

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]Ronald Oosterwijk
Biesbos 2
2675 RE Honselersdijk
06-10122512

info@energieadviesaanhuis.nl[/vc_column_text][vc_single_image image=”2682″ img_size=”full”][vc_column_text css=”.vc_custom_1667384139208{background-color: #efefef !important;}”]

Meld u aan voor een maatwerkadvies

Aan voorrijkosten toeslag bij afstand >40 km  vanuit het Westland reken ik €1,25 per km  enkele reis tot uw locatie. [/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1629480585038{background-color: #efefef !important;}”]Selecteer een geldig formulier[/vc_column_text][vc_column_text]vink Eerlijk en onafhankelijk (duurzaam)advies
vink Ik vergelijk appels met appels
vink Bespaar tot honderden euro’s per jaar
vink Energiescan en warmtescan
vink Online vergelijking van de scherpste energiedeals[/vc_column_text][vc_single_image image=”1461″ img_size=”full” onclick=”custom_link”][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]