Biesbos 2, 2675 RE Honselersdijk
0174-251326
info@energieadviesaanhuis.nl

Gebouweigenaren

Uw Persoonlijke Energie Adviseur

WEII Certificering

WEii staat voor Werkelijke Energie Intensieit Indicator. Het is een gestandaardiseerde methodiek om de energie-efficiëntie van woningen, woongebouwen en utiliteitsgebouwen te bepalen op basis van het werkelijke energiegebruik. De eenheid van WEii is kilowattuur (kWh) per jaar per vierkante meter (m²). Dit geeft een helder beeld van hoe energiezuinig een gebouw daadwerkelijk is.

Waarom WEii Belangrijk is
WEii biedt een nauwkeurigere meting van energie-efficiëntie door daadwerkelijk energiegebruik te meten in plaats van theoretische waarden. Dit kan gebouweigenaren helpen om realistischer inzicht te krijgen in hun energieverbruik en mogelijke besparingen.

Voordelen van WEii
  1.  Nauwkeurigheid: Door het werkelijke energiegebruik te meten, wordt een realistisch beeld verkregen van de energie-efficiëntie van een gebouw.
  2.  Betrouwbaarheid: Gebouweigenaren kunnen vertrouwen op de nauwkeurige metingen van WEii voor het nemen van energiebesparende maatregelen.
  3.  Vergelijkbaarheid: Met de gestandaardiseerde methodiek van WEii kunnen gebouwen onderling vergeleken worden, wat helpt bij het maken van geïnformeerde beslissingen over energie-efficiëntie.

VRAAG MEER INFORMATIE
WEii certificatie bij energieadviesaanhuis.nl

Energieadvies aan Huis

Energieadvies aan huis biedt gecertificeerde berekeningen aan om de WEii te bepalen. Dit advies kan gebouweigenaren helpen om inzicht te krijgen in hoe energie-efficiënt hun gebouw werkelijk is en welke maatregelen zij kunnen nemen om hun energieverbruik te verlagen.

Het proces omvat:
  1. Inspectie: Een grondige inspectie van het gebouw om alle relevante gegevens te verzamelen.
  2. Analyse: Gebruik van de verzamelde gegevens om de WEii te berekenen volgens de gestandaardiseerde methodiek.
  3. Rapportage: Een gedetailleerd rapport met de berekende WEii en
  4. Advies: Aanbevelingen voor verbetering.

Door gebruik te maken van WEii en energieadvies aan huis, kunnen gebouweigenaren effectieve stappen ondernemen om hun energieverbruik te verminderen, wat zowel kostenbesparend als milieuvriendelijk is.

VRAAG MEER INFORMATIE