Biesbos 2, 2675 RE Honselersdijk
06-10122512
info@energieadviesaanhuis.nl

Energie monitoring

Uw Persoonlijke Energie Adviseur

[vc_row gap=”35″][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Houdt u verbruik en eigen opwek beter in de gaten met de energie monitor

Slimme meter uitlezen

Dagelijks uw slimme meter uitlezen – verbruiksdata op kwartierdata voor elektra en op uurbasis voor gas
Gedurende de eerste twee maanden krijgt u gratis een helder inzicht in uw energieverbruik
Het maakt niet uit bij welke energie leverancier u zit
Alleen een slimme meter is nodig om uw data uit te kunnen lezen

  • Begrijp hoe uw slimme meter werkt

Door gebruik van de laatste technologie kunnen wij u voorzien van een veel informatie over uw gebruik.

  • Blijf onafhankelijk

Het maakt niet uit met welke energieleverancier u verbonden bent! Deze applicatie is in staat om elke zelfstandige slimme meter zonder problemen te lezen. Alleen uw toestemming is noodzakelijk.

Hoe het werkt Controleer de hoogte van uw maandbedrag

We analyseren het verbruik van het vorige jaar en aan de hand daarvan maken we een prognose maken voor de maandbetalingen. Ook geven we u gratis advies over een correct voorschot bedrag.

Op de pagina VerbruiksKostenOverzicht (VKO) hebben een rapport voorbereid over uw maandelijkse consumptie en uitgave

  • Gratis 2 maanden op proef en zonder kosten!

Er is geen gereedschap nodig, er hoeft niets gemonteerd te worden – het is voor 2 maanden op proef. Krijg toegang tot uw gegevens in twee eenvoudige stappen:

1) Maak een account aan

2)Nadat we uw netwerkbeheerder hebben geïnformeerd (3-5 dagen) krijgt u direct een overzicht van uw vorige jaar.

Lees hier de details over de verwerking van gegevens.

  • Zorg goed voor uw gegevens!

U behoudt de metingen van uw slimme meter ook als u van energieleverancier wisselt.

  • Vergelijk en bespaar!

Het begint met een goed inzicht. Als u niet weet hoeveel u verbruikt kunt u geen geld besparen!

– Ontdek uw sluimerverbruik!

– Vergelijk het met de buitentemperatuur

  • Uw meterstanden exporteren?

Nu kunt u de maandelijkse meterstanden van de slimme meter exporteren in CVS-formaat en daarna zelf verder bewerken als u dat wenst

  • Ik heb zonnepanelen

Energieadviesaanhuis energiemonitor maakt het mogelijk om de productie van uw zonnepanelen en uw windturbines in te zien.

“Vergelijk appels met appels als het om uw energie gaat!”                energieconsultant

 

[/vc_column_text][vc_cta h2=”Wilt u een lager maandtarief voor u energie?” txt_align=”center” shape=”square” style=”custom” add_button=”bottom” btn_title=”PARTICULIER” btn_style=”custom” btn_custom_background=”#78b629″ btn_custom_text=”#ffffff” btn_size=”sm” btn_align=”center” btn_button_block=”true” btn_custom_onclick=”true” custom_background=”#814997″ custom_text=”#ffffff” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fwww.energiemarktspecialist.nl%2Fenergieadviesaanhuis%2F|title:energieleveranciervergelijker|target:%20_blank|”]Bekijk aan de hand van uw laatste energie nota of u op uw inkoop kan besparen d.m.v. een vergelijk met andere aanbieders.[/vc_cta][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”1169″ img_size=”full”][vc_cta h2=”Wilt u beter controle hebben over uw verbruik?” txt_align=”center” shape=”square” style=”custom” add_button=”bottom” btn_title=”Slimme meter portal” btn_style=”custom” btn_custom_background=”#78b629″ btn_custom_text=”#ffffff” btn_size=”sm” btn_align=”center” btn_button_block=”true” btn_custom_onclick=”true” custom_background=”#814997″ custom_text=”#ffffff” btn_link=”url:http%3A%2F%2Fwww.slimmemeterportal.nl|title:Slimme%20meter%20portal|target:_blank”]De schoonste en goedkoopste energie is de energie die we niet verbruiken. Om goed in beeld te krijgen waar de besparingskansen liggen is helder inzicht in energie heel belangrijk. Wij maken het voor u heel gemakkelijk, de enige vereiste is een slimme meter!
MELD U AAN EN ONTDEK DIRECT DE VOORDELEN
2 maanden vrijblijvend uitproberen
Daarna slechts 19 euro p/ jaar particulier en 39 euro p/ jaar bedrijf
Eenvoudig ingesteld en energieleveranciers onafhankelijk
Geen creditcard of betalingsgegevens nodig om aan te melden.
[/vc_cta][vc_cta h2=”Wilt u beter controle hebben over uw verbruik?” txt_align=”center” shape=”square” style=”custom” add_button=”bottom” btn_title=”CONTACT” btn_style=”custom” btn_custom_background=”#78b629″ btn_custom_text=”#ffffff” btn_size=”sm” btn_align=”center” btn_button_block=”true” btn_custom_onclick=”true” custom_background=”#814997″ custom_text=”#ffffff” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fwww.energieadviesaanhuis.nl%2Fcontact%2F|title:Slimme%20meter%20portal|target:%20_blank|”]Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het verduurzamen van uw woning?.[/vc_cta][vc_column_text]vink Eerlijk en onafhankelijk (duurzaam)advies
vink Ik vergelijk appels met appels
vink Bespaar tot honderden euro’s per jaar
vink Energiescan en warmtescan
vink Online vergelijking van de beste energiedeals in de markt[/vc_column_text][vc_single_image image=”1461″ img_size=”full” onclick=”custom_link”][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]