Biesbos 2, 2675 RE Honselersdijk
06-10122512
info@energieadviesaanhuis.nl

Energie inkoop

Uw Persoonlijke Energie Adviseur

Uw persoonlijke energieadviseur helpt u te besparen op uw energieverbruik.

‘s Zomers en ’s winters het perfecte leefklimaat voor uw woning of werkruimte!

                                                                        

Gegarandeerd de beste prijs met onze energie inkoop service!

Nu Besparen

Bespaar tot wel 10%-20% op de inkoopprijs bij verbruik boven prijsplafond vergeleken met de standaard variabele en model contracten
• Energie afnemen via een betrouwbaar kanaal
• Nooit meer switchen van energieleverancier
• Bespaar op inkoop kosten bij volumes groter dan 2.900KWh stroom en 1.200m³ gas dan het prijsplafond.

Tarieven
De tarieven van stroom en gas zijn onderhevig aan beursschommelingen. Iedere (werk)dag worden de tarieven bekend voor de volgende (werk)dag. Met Kikker Exchange Maand rekenen we het maandgemiddelde van deze tarieven uit. Dit betekent dat je iedere maand een ander tarief hebt voor zowel stroom als gas. 
Naast de kale inkooptarieven rekent Kikker Energie een inkoopvergoeding per kilowattuur stroom (kWh) en per kubieke meter gas (m³). Kikker Energie hanteert deze vergoeding omdat zij onbalans- en reconciliatie kosten maakt. Ook maakt Kikker kosten voor haar bedrijfsvoering en de toegang tot de energie groothandelsbeurzen. Uiteraard betaal je ook de van toepassing zijnde energiebelastingen en B.T.W.

De tarieven van de afgelopen 4 maanden van inclusief inkoopvergoeding, zijn daarmee ook zeer concurrerend. Dit is een verschil totaal tarief van c.a. 10-20% voor stroom en gas wat u teveel betaalt bij huidige variabele overeenkomsten.

Zie ook onderstaande tabel

                                                                      

Looptijd

Kikker Exchange Maand heeft een looptijd van onbepaalde duur. Je kunt zo lang klant blijven als je wil en je kunt opzeggen wanneer je wil met een opzegtermijn van 5 dagen.
Ook kun je op ieder moment het Kikker Exchange Maand product omzetten in een product met een vaste prijs. Als de tarieven bijvoorbeeld dalen en je verwacht dat ze hierna voor een lange tijd hoger gaan zijn dan kun je het contract omzetten naar een vaste prijsperiode.

Ook de beste Tarieven voor Energie?

Neem Nu contact op met mij

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Soort
Aanhef
Naam
Ik heb interesse in:
Toestemming