Biesbos 2, 2675 RE Honselersdijk
06-10122512
info@energieadviesaanhuis.nl

Analyse verduurzaming

Uw Persoonlijke Energie Adviseur

Herkent u zich ook hierin?

 • Renovatie plannen?
 • Te hoog energieverbruik?
 • Geen warmte comfort?
 • Wel of niet van het gas af?
 • Energie label verbeteren?
 • Wat levert de investering mij op aan kosten per maand?

Energiescan

Energiescan met analyse energieverbruik en bespaaradvies Met een inventarisatie naar het energieverbruik u op locatie bekijk ik de mogelijkheden welke maatregelen en gedragsaanpassingen het beste bij uw situatie passen. Energieadvies aan huis vergelijkt op een slimme manier het energielabel en het werkelijke energieverbruik van het pand Zo geeft het een koers aan en biedt antwoord op een aantal vragen: Is het verstandig om maatregelen te nemen voor een beter energielabel? Is het verstandig eerst de pijlen te richten op het voorkomen van energieverspilling? Concrete vragen en antwoorden voor elk gebouwtype. Dat is de essentie van een inventarisatie door Energieadvies aan huis.

Laat berekenen wat de invloed is van (bijna) gasloze oplossing op uw exploitatiekosten per jaar.

Analyse Verduurzaming

Advies voor het verlagen van energieverbruik en expoitatiekosten Met een inventarisatie bij u op locatie bekijk ik de mogelijkheden welke maatregelen en gedragsaanpassingen het beste bij uw situatie passen. Met een pre-scan label inventarisatie maak ik warmteverliesberekening hiermee wordt het verwarmingsvermogen bepaald dat nodig is om de binnentemperatuur comfortabel te houden op de koudste dagen van het jaar. Er wordt berekend volgens NTA 8800 norm. Deze vormen samen de erkende berekenmethode voor het bepalen van de warmtebehoefte in een woning of utiliteitsgebouw. In deze berekening wordt rekening gehouden met ventilatie-, infiltratie-, en transmissieverliezen en opwarmtoeslag. Ik maak daarna een scenario’s waarbij u kunt zien met welke maatregel het besparingspotentieel is om uw woning energie zuiniger te maken.

Interesse? Neem dan nu contact op!

Maatwerk

Maatwerk analyse verduurzaming (van het gas af) Hiermee wordt er een inventarisatie gemaakt middels een warmte verliesberekening volgens ISSO 51 Norm aan de hand van bouwtekeningen en de mate van isolatie van de verschillende onderdelen . Het algemene karakter van de aangedragen oplossingen/aanbevelingen verandert in een concreet, op uw situatie toegespitst, maatwerkadvies. De beste oplossing kan per woning/pand, erg verschillen. Ik schets dan ook meerdere scenario’s die technische mogelijk zijn waar bij de kosten op de korte termijn én lange termijn inzichtelijk worden. Mijn advies houd rekening met o.a. de kosten van toe te passen materialen en eventuele terugverdientijden. Mijn oplossingen zijn zoveel mogelijk esthetisch verantwoord en belasten het milieu zo min mogelijk. U krijgt indicatieve richtprijzen welke gebaseerd zijn op ervaringsgetallen en prijzen uit ‘de markt’.

Uw persoonlijke en onafhankelijke energieadviseur helpt u 10-35% besparen op uw energieverbruik.

“De grootste besparing die u kunt maken is, in de energie die u niet nodig heeft! “

Tijd voor een Energiescan

 • Kreeg u een naheffing van uw energieleverancier?
 • Zit u al jaren bij dezelfde energieleverancier?
 • Betaalt u niet te veel voor uw energie?
 • Wat is het effect per isolatie maatregel voor uw energieverbruik?
 • Past uw verbruik wel bij de grootte van uw woning en/ of het aantal bewoners?
 • Wilt u weten of u een gezond binnen klimaat heeft in uw woning?
 • U wilt uw energiegebruik verlagen maar ziet u door de bomen het bos niet meer?
 • U wilt een energiezuinigere woning maar welke stappen moet u allemaal nemen?
Dan wordt het tijd voor een energiescan met een energie bespaar advies door energieadvies aan huis. Neem nu contact met mij op en vul onderstaand formulier even in!

Neem nu Contact op met mij

Natuurlijk wilt u ook geld besparen en Duurzaam bezig zijn. Vul onderstaand formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Soort
Aanhef
Naam
Ik wil advies over
Oppervlakte <150 m² Inventarisatie bij u op locatie.
Oppervlakte >150-250 m² Inventarisatie bij u op locatie.
Oppervlakte >250-350m² Inventarisatie bij u op locatie .
Offerte op maat
Toestemming